bacteriofaag-bacteriofagen.nlBacteriofagen, een alternatief voor antibioticaresistentie
    
         
         
Dit is het verhaal van Wouter en hij heeft dit zelf geschreven.

Datum: 24-12-2017

Hallo, ik ben Wouter en ik ben 15 jaar.

In februari ga in naar Georgië voor fagen therapie. Vanaf dat ik geboren ben ben ik vaak ziek. Ik lag tot ik 4 jaar was heel veel in het ziekenhuis met allerlei ontstekingen. Blaas long en lymfeklier ontstekingen.

Ik heb veel antibiotica gehad. Ook een jaar lang elke dag omdat ze dachten dat ik een ziekte had maar later bleek dat ik die niet had. Later heb ik nog veel antibiotica gekregen maar niet meer zo vaak in het ziekenhuis. Tot ik 9 jaar was. Ik kreeg blaas en nier ontstekingen en die gingen niet over na antibiotica. Ik lag weer veel in het ziekenhuis. Soms wel 8 weken achter elkaar. Ik weet niet meer hoeveel keer ik opgenomen ben. Maar heel erg vaak.

Ik heb van alles geprobeerd. Plas training praten met de psycholoog en therapie. Ze zeiden dat ik verkeerd plas en dat mijn pijn niet echt was. Ik moest katheteriseren maar dat deed veel pijn en ging erg moeilijk. Weer zeiden ze dat ik mij aanstelde en gewoon door moest duwen.

Vorig jaar zijn we naar een ander ziekenhuis gegaan. Daar zei de dokter het ligt niet aan jou. Jij kunt hier niets aan doen. Ik heb een afwijking in mijn plasbuis waar door ik moeilijk kan katheteriseren.

Mijn blaas werkt niet. Nog meer dingen maar ik weet niet meer precies wat. Ik heb in mei een stoma gekregen. Daar ben ik blij mee. Eindelijk geen pijn meer bij plassen. Alleen blijf ik blaasontsteking houden. Ook lekt mijn stoma de dokter denkt door de ontsteking. Nu gaan we naar Georgië en ik hoop dat ik dan ook eens van mijn ontstekingen af ben.

Ik ben helemaal klaar met ziekenhuizen.

Groetjes, Wouter

         
  
      
Wij zijn een onafhankelijke, niet commerciële organisatie over Bacteriofagen.

Deze website wordt gesponsord door: WWW.HOSTING2GO.NL