bacteriofaag-bacteriofagen.nlBacteriofagen, een alternatief voor antibioticaresistentie
    

RUSLAND HEEFT DE EERSTE BACTERIOPHAGE-CAPSULES TER WERELD ONTWORPEN

Datum: 17-04-2018

'S Werelds eerste bacteriofaag in de capsulehuls, ontwikkeld door Russische wetenschappers, zal in staat zijn om elke infectie te vernietigen zonder het lichaam schade toe te brengen. Ontwikkeling heeft al klinische tests succesvol doorstaan.

Voor het eerst in de wereld ontwikkelden Russische wetenschappers een ingekapselde bacteriofaag, die het immuunsysteem zal helpen elke infectie te overwinnen. De bacteriofaag is een virus dat in staat is om de bacteriecellen te vernietigen. Holding Microgen heeft al de eerste klinische proefontwikkeling uitgevoerd.

In feite lijkt de werking van de bacteriofaag op de werking van antibiotica, maar deze is gericht vernietigt niet alle bacteriën zonder onderscheid, maar alleen die welke infectieziekten veroorzaken. Dit voorkomt de vernietiging van microflora, die meestal na behandeling met antibiotica is.

Wetenschappers melden dat het uitvoeren van alle noodzakelijke tests en proeven bacteriofaag voltooid zal zijn tegen het einde van 2019. Als de ontwikkeling zijn efficiënte effect bewijst, kan het worden toegepast voor de behandeling van meerdere infecties tegelijkertijd, en voor de preventie van latente infecties , symptomen in de vroege stadia van de ziekte zijn niet merkbaar.

Geschreven door: Jan Hartman

Vertaling: Google


Deze tip komt van: Christine Riezebos

   

         
         
  
      
Wij zijn een onafhankelijke, niet commerciële organisatie over Bacteriofagen.

Deze website wordt gesponsord door: WWW.HOSTING2GO.NL