bacteriofaag-bacteriofagen.nlBacteriofagen, een alternatief voor antibioticaresistentie
    
         
         
Update van Marit's Bacteriofagen Behandeling In Georgië

Datum: 24-01-2018

Marit heeft de uitslagen gekregen!

Uitslag is:
Hyperactief blaassyndroom én een fikse ontstoken urinebuis!

Tegen de ontstoken urinebuis helpt antibiotica volgens deze dokter niet! Vrijdag zal bekend zijn welke bacterie deze ontsteking veroorzaakt en dan kunnen ze kijken of ze hiervoor een faag hebben, anders zal er eentje op maat gemaakt moeten worden. Alleen fagen helpen bij dit probleem. Doordat de urinebuis erg gezwollen en vuurrood is had Marit vreselijk veel pijn tijdens het inbrengen van de katheter en de fagen. Zoveel pijn dat ze erg moest huilen.

Ze hebben besloten morgen geen katheter in te brengen omdat de urinebuis te erg ontstoken is. Ze heeft nu sterke pijnstillers gekregen en vrijdag zullen ze voor de laatste keer fagen inbrengen via een katheter. Marit heeft ook een fagen zalf gekregen die ze na het douchen aan moet brengen om de ontsteking in haar urinebuis te doen verminderen.

Dat Marit verschil merkt kan absoluut! Na 7 dagen gaan de fagen werken en kun je dus verschil gaan bemerken!
De dokter verwacht dat Marit over een jaar van al haar klachten af zal zijn. Omdat het 8 jaar heeft geduurd kan dit langer zijn, maar ze verwacht in ieder geval dat ze van haar problemen af zal komen door middel van de fagen!!

Dus bij deze willen wij jullie allemaal en alle donoren die op welke manier dan ook een bijdrage geleverd hebben om deze behandeling mogelijk te maken ongelooflijk bedanken voor alles!!

Marit zal weer een gezond meisje worden zonder pijn!!

Lieve mensen bedankt!!!!

         
  
      
Wij zijn een onafhankelijke, niet commerciële organisatie over Bacteriofagen.

Deze website wordt gesponsord door: WWW.HOSTING2GO.NL