bacteriofaag-bacteriofagen.nlBacteriofagen, een alternatief voor antibioticaresistentie
    
         
         
Djenna en haar bacteriofagen-avontuur!

Datum: 17-12-2017

Djenna een ogenschijnlijk gezond meisje van 8 jaar, helaas is ze niet helemaal gezond. Op haar 5e, in de bloei van opgroeien kreeg ze een nierbekkenontsteking, opname ziekenhuis met infuus antibiotica volgde.

Dan denk je, we maken de kuur af en het is klaar. Helaas na 2 weken had ze nog een nierbekkenontsteking, hup wederom weer antibiotica, helaas had dit voor haar niet het gewenste resultaat.

Onderzoeken volgden, onderzoeken die een kind van 8 niet mee zou moeten maken, die voor ons als volwassen al heftig zijn.
Hieruit bleek dat ze VUR had, reflux van haar urine, urine uit haar blaas stroomde terug de nieren in, tjakka daar hebben we ons antwoord.

Operatie volgde, eindelijk klaar. Hmm toch niet, blaasontsteking op blaasontsteking volgden elkaar op, buikpijn, rugpijn, moeheid wit zien, ons meisje had steeds pijn. Antibiotica op antibiotica werden uitgeschreven, plas poli bezoeken want ze zou niet goed uitplassen, medicijnen om ontlasting zachter te maken werd gegeven, want ze zou verstopt zitten, er werd zelfs gevraagd of ze misbruikt was. Geen van deze dingen bleken uiteindelijk de oorzaak te zijn, wat dan wel de oorzaak is, daar kan men geen antwoord op geven.

Je staat met je rug tegen de muur, je wilt je kind helpen, maar je kan het niet. Alle middeltjes hebben we uitgeprobeerd, niks werkte voor onze Djenna.

En toen, toen na 3,5 jaar was daar de uitzending dokters van morgen, bacteriofagen, net op het moment dat wij dachten er komt nooit een eind aan, kwam daar een mogelijke oplossing.

Gelijk contact opgenomen met Lies Planje, en urine verzonden naar Georgië. Na 1,5 week kwam de uitslag, Djenna was geschikt voor behandeling, Wow en nu dachten we. Wij hebben gelijk besloten om ervoor te gaan, we hebben een crowdfundingsactie opgezet omdat wij dit bedrag ook niet zomaar ineens op kunnen hoesten, verzekering kan hier niet in meewerken dus het moet uit eigen zak komen.

Vele mensen hebben al gedoneerd, waar wij dan ook intens dankbaar voor zijn. Voor ons maakt het het allemaal iets makkelijker, we kunnen ons volledig focussen op onze dochter, en het avontuur waar wij ingaan, en niet op waar we het geld nou toch vandaan moeten halen.

De appartementen en vluchten zijn geregeld en op 15 Januari 2018 zullen wij vertrekken naar Georgië, naar het Eliava kliniek in Tbilisi, met als missie: Het herstel van ons lieve mooie meisje Djenna. Wij kijken hier met veel positiviteit naar uit. Ik houd jullie graag op de hoogte.

Groetjes Karin Meerwijk

         
  
      
Wij zijn een onafhankelijke, niet commerciële organisatie over Bacteriofagen.

Deze website wordt gesponsord door: WWW.HOSTING2GO.NL